Alle 32 Zuivelhoeve winkels in Nederland zijn bezocht door een Mystery Shopper. Deze onbekende bezoeker is iemand vanuit de horeca en heeft ervaring met “keuren” van winkels. Aan de hand van een puntenlijst beoordeelde de Mystery Shopper elke winkel op o.a. buiten- en binnenaanzicht, totale indruk, koelingen, hygiëne, versheid/conditie producten, samenstelling assortiment en klantvriendelijkheid. Tijdens de bezoeken aan de winkels van de Zuivelhoeve werd de Mystery Shopper verrast door de gastvrijheid, de welwillendheid en de geboden Service.

De winnaar van deze eerste Zuivelhoeve winkelwedstrijd is geworden: Zuivelhoeve Dokkum.

De Mystery Shopper geeft aan: “Naast een hoge score in alle categorieën heeft Gerda de Graaf ons van alles verteld over Dokkum, de verscheidenheid aan producten in haar winkel, de combinatie van een lekkere wijn met bijzondere kaas en bood zij ons om 11.00 uur ’s ochtends een glas wijn aan met een hele grote glimlach”.

Gerda geeft aan: “dat ze bijzonder blij is dat haar winkel de Beste Zuivelhoeve winkel 2014 van Nederland geworden is en dat ze bijzonder trots is op haar team”.

Op de foto van links naar rechts: Tineke Smidt, Melissa Uildriks, Dirma Leijstra
Voor: Gerda de Graaf