Zaterdag 5 juni werd op de velden van HZVV gestreden om de Noordelijke Beker voor MC teams. Rood Geel speelde haar eerste wedstrijd tegen Grootegast uit de provincie Groningen.

Na twee keer achter te hebben gestaan werd op het laatst op karakter en op conditie binnen 5 minuten een 2-1 achterstand omgezet in 4-2. Daarna volgde direkt de wedstrijd tegen Zwartemeer, door al een wedstrijd gespeeld te hebben en direkt weer 1 te moeten spelen in de hitte kwamen de meiden ongelukkig 1-0 achter. Weer werd er rustig gewacht op de kansjes die elke wedstrijd komen en werd er voor rust de 1-1 gemaakt. Direkt na rust werd  uit een ingestudeerde corner de 2-1 gemaakt en 1 minuut later stond ook de 3-1 al op het scorebord. Daarna werden de 2 beste speelster aan zwartemeerse zijde vakkundig uitgeschakeld en was het wachten op het verlossende eindsignaal. Een veel grotere ontlading was er bij de meiden dan bij het behalen van het kampioenschap. En terechte en knappe overwinning van onze meiden!