Harkemase Boys is er niet in geslaagd de zege op IJsselmeervogels van vorige week zaterdag een waardig vervolg te geven.

In Rijnsburg ging het tweede duel in de topklasse tegen Rijnsburgse Boys zaterdagmiddag kansloos verloren (3-0).

De thuisclub kwam in de 13e minuut op voorsprong toen Harkemase Boys stond te slapen bij een vrije trap van de gastheren. Jeffrey Winter reageerde zowel genadeloos als geniepig, 1-0.

In de 35e minuut veroorzaakte Reinder Slager een strafschop die door Peter Freke werd verzilverd, 2-0.

Nog voor rust bepaalde Bennie van Noord de eindstand op 3-0.

Het was Harkemase Boys tweede nederlaag deze week. Woensdag ging het in Hoorn in het bekerduel tegen Hollandia ook al mis (4-2).

Dinsdagavond krijgt de ploeg van trainer Henk de Jong kans op revanche. Dan speelt Harkemase Boys thuis tegen Flevo Boys (20.00 uur).