Topklasser Harkemase Boys redde zaterdagmiddag op eigen sportpark De Bosk in blessuretijd een punt tegen Excelsior ’31. Martijn Barto zorgde met een kopbal uit een hoekschop voor de 2-2 eindstand. Alle doelpunten werden na rust gescoord. In de eerste helft mocht Harkemase Boys blij zijn dat het met 0-0 de pauze haalde.

De gasten uit Rijssen kwamen na 49 minuten op een 0-1 voorsprong door Niek Davina. Twaalf minuten later maakte Harkemase Boys via Roel van der Meulen gelijk. Vijf minuten voor tijd scoorde Excelsior de 1-2 via Karim Chengachi. Zijn inzet werd door Reinder Slager van richting veranderd. In blessuretijd zette Barto de 2-2 eindstand op het scorebord.

Trainer Henk de Jong heeft het bestuur van Harkemase Boys een voorstel gedaan, waardoor hij zijn trainerswerk bij de Boys en Cambuur kan combineren. Het betekent dat er een trainer wordt ingehuurd die door de week enkele trainingen overneemt. Het bestuur van de Boys beraadt zich.

Meer hier over in de sportbijlage van de LC van maandag 1 november 2010.