LEEUWARDEN – Op donderdagavond vrijdag en zaterdag was in de Leeuwarder Vosseparkwijk het jaarlijkse zomerfeest.

Voor jong en oud zijn er op vrijdag en zaterdag de gehele dag diverse activiteiten te doen. Donderdagavond begon met een Summer Blubber Power Race waarbij diverse teams tegen elkaar moesten strijden voor de hoofdprijs. Ondertussen kon een ieder zweven in de zweefmolen.

De vrijdags is voornamelijk voor de kleintjes. In de ochtend konden de peuters rondjes draaien in de draaimolen en s middags waren er twee kindervoorstellingen. s avonds was er een darttoenooi in het wijkgebouw en buiten waren dj’s die zorgden voor een gezellige avond.

Zaterdagochtend begon de dag onder begeleiding van blaasorkest “De Feantsjes” met een optocht door de wijk. De rest van de middag kon iedereen een ritje door de wijk rijden op 1 van de drie trikes en waren er spelletjes georganiseerd. Bij het draaiend rad waren diverse prijzen te winnen. Voor in de avond was er ook genoeg te doen met onder andere een barbecue met ondertussen een optreden van de Leeuwarder zanger Cees Greuter. Als afsluiter van het wijkfeest is er een optreden van de band Stageline.