EMMELOORD – Ook de tweede wedstrijd na de winterstop heeft Harkemase Boys in winst weten om te zetten. Na de knappe zege tegen IJsselmeervogels werd zaterdag in Emmeloord Flevo Boys met 1-3 verslagen. Door dat resultaat rukte de ploeg van trainer Peter Meindertsma in de zaterdagtopklasse op naar de vierde plaats.

Harkemase Boys was de betere ploeg. Voor rust vertaalde dat zich in een door Martijn Barto benutte strafschop. In de tweede helft drong de thuisclub iets meer aan zonder echt gevaarlijk te kunnen worden. Na een prachtige combinatie gaf aanvoerder Erdem Yeni halverwege de tweede helft het beslissende tikje voor 0-2. René van der Weij zorgde na een snel genomen vrije trap voor 0-3, waarna vlak voor tijd invaller Timon Rorije met een prachtige knal iets terug deed en de eindstand op 1-3 bepaalde.bro-lc.