LEEUWARDEN – Maandag 29 maart rond 21.00 uur vond er een gewapende overval plaats in de speelgoedwinkel Toys XL op De Centrale.

Op het moment dat het personeel de winkel verliet werden zij door twee gewapende en gemaskerde mannen gedwongen om weer naar binnen te gaan en de kluis te openen. De politie is in het kader van dit onderzoek op zoek naar de identiteit van de bestuurder van een donkerkleurige stationauto die vlak na de overval het parkeerterrein voor de Mediamarkt verliet en met zijn auto langs de achterzijde van het pand van Toys XL reed. De bestuurder kan een belangrijke getuige voor de politie zijn. Bent u deze bestuurder of wie u wie dit is? Neem dan contact op met de politie.

Heeft u informatie over bovenstaande zaak, neem dan contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Ook kunt u gebruik maken van het emailformulier. Vermeld hierbij het BVH-nummer.

Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Wilt u toch liever anoniem blijven neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

Wilt u liever contact met de Criminele Inlichtingen Eenheid, bel dan met tel 0592-452555