Het is de hele week al ongekend druk bij de administratie van het Cambuur Stadion. Sinds afgelopen maandag is het weer mogelijk voor supporters om een seizoenkaart aan te vragen of te verlengen en sindsdien is het geen moment rustig geweest.

Niet alleen worden de seizoenkaarten massaal (online) verlengd, ook het aantal nieuwe aanvragen is groter dan ooit. Het is de afgelopen dagen zelfs zo druk geweest, dat het nu al niet meer mogelijk is om een nieuwe seizoenkaart aan te vragen voor de Noord-, West- en Oost-tribune.

Uiteraard kunnen huidige seizoenkaarthouders hun plek nog wel gewoon verlengen. Dit kan tot 6 juni aanstaande, daarna komen alle gereserveerde plekken te vervallen. Het zou dus kunnen dat er na deze datum nog plekken vrij komen. Hiervoor zijn inmiddels wachtlijsten aangemaakt. Aangezien we t/m paasmaandag gesloten zijn adviseren we om de seizoenkaart te verlengen via www.cambuur.nl/seizoenkaart.

Online verlengen
Het zou kunnen dat je als huidig seizoenkaarthouder nog geen brief of mail hebt ontvangen met informatie over de verlenging van je seizoenkaart. In dit geval hebben we een oud of verkeerd e-mailadres in ons bestand staan. Deze supporters krijgen in de loop van volgende week een brief met meer informatie en een uniek code, waarmee je ook online kunt verlengen en betalen. Daarnaast kun je met deze code ook je gegevens aanpassen, zodat je in de toekomst wel bereikbaar bent via de mail.