Een 90-120 minuten durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes presenteert het Stunt Movie Production-team op woensdag 18 september in Hallum (Parkeerterrein bij Zwembad “De Sawn Stjerren” – It Blikkelân 17)!

Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken.

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.

De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter.

Tegen inlevering van dit artikel aan de kassa ontvangt u twee euro korting op één entreebewijs (1 persoon). Niet geldig in combinatie met andere kortingen en of acties.

Hallum – Parkeerterrein bij Zwembad “De Sawn Stjerren” (It Blikkelân 17)
woensdag 18 september 2013: 19:00 uur

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com