Bij een frontale aanrijding op de Aldlânsdyk zijn maandagochtend twee personen gewond geraakt. Het verkeer ondervond veel overlast van het ongeval.Volgens de politie had 1 van de bestuurders drugs gebruikt.

Rond acht uur werden de hulpdiensten, waaronder de brandweer, opgeroepen voor het ongeval waar meerdere auto’s bij betrokken waren. Een automobilist kwam met zijn auto vanaf de Greunsbrug toen het misging, hij schoot over de middenberm heen en schampte een tegemoetkomend voertuig, vervolgens botste de auto frontaal op een tweede tegemoetkomende auto. Een grote ravage was het gevolg. Twee auto’s zijn zwaar beschadigd geraakt, een derde liep lichte schade op.

Meerdere politiewagens, drie ambulances en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Eén van de bestuurders is door brandweer en ambulancepersoneel uit zijn auto gehaald. De bestuurder van de geschampte auto kwam met de schrik vrij. Een tweede persoon die opgevangen werd in een andere auto, is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Totaal zijn twee personen, waarvan één met spoed, per ambulance naar het MCL gebracht,