De A32 bij Akkrum in de richting van Leeuwarden is dinsdagavond afgesloten na een ernstig ongeval. Er zijn een dode meerdere gewonden gevallen.

 

Er zijn drie auto’s bij het ongeval op de A32 betrokken. Twee voertuigen zijn op een pechgeval gebotst. Hoe is nog onbekend hoe het met gewonde de slachtoffers is. Meerdere auto’s zijn bij het ongeval betrokken.

Momenteel staat er al een file op de A32. Diverse hulpdiensten zijn ter plaatse. De snelweg is afgesloten voor verkeer. Automobilisten mogen terugkeren op de eigen rijbaan, om enkele honderden meters terug de afslag richting Akkrum te pakken.

Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) gaat het waarschijnlijk lang duren voordat automobilisten hun reguliere route over de A32 kunnen vervolgen. Het verkeer wordt via Heerenveen en Drachten omgeleid.Ungelok op de A32