MIEDUM – Zondagavond is de bestuurder van een bestelauto overleden nadat deze met de auto tegen een boom is gebotst.

Op de Canterlanswei is het slachtoffer waarschijnlijk in een bocht de macht over het stuur verloren en vervolgens met hoge snelheid tegen een boom tot stilstand gekomen. Diverse hulpdiensten rukten uit, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat en is ter plaatse overleden aan de verwondingen. De verkeers ongevallen dienst is ter plaatse gekomen en gaat onderzoek doen na de oorzaak van het ongeval.

De zwaarbeschadigde auto is afgesleept door bergingsbedrijf Theo Faber. Tijdens het ongeval was de weg afgesloten en dus moest het overige verkeer een andere route kiezen.

Ongeval met dodelijke afloop
MIEDUM – Bij een eenzijdig ongeval is zondagavond een 20-jarige man uit Oentsjerk om het leven gekomen. De bestuurder raakte op de Canterlanswei (ter hoogte van de kruising Miedumer Djip) door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. De hulpdiensten werden gealarmeerd die het slachtoffer uit het voertuig hebben gehaald. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.