Het Friese bouwbedrijf Dijkstra Draisma, met vestigingen in Bolsward en Dokkum, zet zijn relatie met SC Cambuur voort door het hoofdsponsorschap aan te gaan met de Leeuwarder voetbalclub. Bouwgroep Dijkstra Draisma was afgelopen jaar ook al sponsor van deze voetbalclub en prijkte al op de achterkant van de shirts van SC Cambuur. Deze plek wordt nu verruild voor de voorzijde en met ingang van de aankomende play-offs en tevens het seizoen 2010/2011 prijkt de naam van Bouwgroep Dijkstra Draisma dan ook op de voorkant van de wedstrijdshirts. Op de achterkant staan de namen van PAX Groep uit Leeuwarden en LEVO uit Franeker.

Volgens Jan en Biense Dijkstra, zij vormen de algemene directie van Bouwgroep Dijkstra Draisma, past de mentaliteit en visie van SC Cambuur perfect bij die van de Friese bouwer en ontwikkelaar. Belangrijk hierbij is het uitgangspunt dat de bouwer graag zijn naam wil verbinden aan SC Cambuur, als club van Leeuwarden en van Friesland. Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft, net als SC Cambuur, zijn blik gericht op de toekomst en combineert dit met een bijzondere (bedrijfs)visie en grote prestatiedrang.

Deze week zijn de handtekeningen gezet om het hoofdsponsorschap te bekrachtigen. Met de play-offs voor de deur een belangrijke eerste stap om de ambitie voor promotie in te zetten. Samen met PAX Groep en Levo gaat Bouwgroep Dijkstra Draisma ervan uit dat ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan de prestaties van SC Cambuur.

De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten zal net als dit jaar op alle broeken vermeld zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bouwgroep Dijkstra Draisma
De Marne 120
8701 MC Bolsward
0515-334000
www.bgdd.nl

PAX Groep
info@paxbeheer.nl
www.pax.nl

De Pax Groep is een holding van werkmaatschappijen in de logistieke dienstverlening, met elk een specialisatie. De groep bestaat uit de divisies transport, logistiek en speciaal transport. De divisies bieden alle variaties van vervoer: wegtransport, warehousing, op- of overslag, integrated logistics, groepage, speciaal transport en complete bedrijfsverhuizingen.

Levo Produktenmaatschappij BV
Prins Hendrikkade 1
8801 JK Franeker
Tel: 0517-394141
www.levo.nl

Levo is een onafhankelijk, solide familiebedrijf dat hoogwaardige plantaardige oliën, margarines, mayonaise en fritessaus vervaardigt. Levo is nog steeds een gezond familiebedrijf en heeft in deze tijd van crisis en negatieve berichtgeving gemeend juist nú SC Cambuur te moeten steunen middels uitbreiding van de huidige sponsorovereenkomst. Op de achterkant van het shirt, pal onder het rugnummer zal het logo van Levo te bewonderen zijn!