IMG_5859-borderLeeuwarden – De trainingen van Cambuur en Heerenveen werden zaterdagochtend druk bezocht om de spelers op scherp te zetten voor de Friese derby die zondagmiddag om 12.30 word gespeeld in het Cambuurstadion in Leeuwarden. Lees meer..

FEANWALDEN – Op de Rûnwei bij Feanwâlden is zondagmiddag bij een eenzijdig ongeval een auto in de sloot beland. Omstreeks 16.40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd waaronder de brandweer van de Westereen, een ambulance en de politie. Ter plaatse kon de bestuurster al snel uit haar auto worden bevrijd. Na controle in de ambulance bleek de vrouw met de schrik te zijn vrij gekomen. De auto raakte totaal vernield en moest worden geborgen. Het overige verkeer werd via één rijstrook geleid. Lees meer..

Veiligheidsregio Fryslân kijkt met een voldaan gevoel terug op de afgelopen jaarwisseling. Voor zowel Brandweer Fryslân als de Friese geneeskundige diensten, is de overgang van 2014 naar 2015 ordentelijk verlopen. Voor zover bekend was nergens sprake van buitensporig negatief gedrag richting brandweermensen en geneeskundige medewerkers op straat. De samenwerking met andere diensten als gemeenten en politie verliep uitstekend. Lees meer..